Welcome Here
Selamat Menjenguk dan Terima Kasih !!! This is our PRELOVED blog and you also can have a order here .. Any question please visit me in my shoutbox ya ♥

My Post


ShoutBOX


Active balik FACEBOOK & TWITTER ???
Thursday, 28 February 2013

Assalammualaikum semuaaaaaaaaa ... Yayyy ! Ape yang YAY nyeee  ? SERONOK sbb ade FB and Twitter balik ? Seronok ke ? Semue member2pon tahu yang aku nih dah lame deactived FB and mmg niat dalam hati TAK AKAN ade FB selagi aku dgn Cimie and aku nak dgn Cimie selamenye so FOREVER NO FACEBOOK .. Then , cmner pulak sampai melintang perginyee nih . Ya Allah !

Semua punce kes kelmarin , ade lah trouble is a friend sikit dgn si atomen tuh kann .. Haih -.- menyesal timbulkan masalah .Tp , bukan aku timbulkan masalah kot .Oke lah due2 timbulkan masalah sbnrnyeee .. Hm , then cube berbaik and YAYYYYYYYYYYYY , ALHAMDULLILAH YA ALLAH kau panjangkan usia hubungan kami nih .. Kami bersatu kembali , meletop ahhhhhhhhh ! Sbnrnye tk putus pon , gaduh pun tak itu semue cume gurauan manje .. Manje lah sgt ..

DiSHORTkan story nyee lagi , cmner enta timbul psl FB nih haa . then blablabla .Mule2 mmg lah excited kan dpt contact mmbe2 lame balik then bile dh contact , mmg lah okay dapat respon positif dri mmbe2 .. Then , a few hours kan , rase mcm Ya Allah kenape aku boleh active balik FB nih . PUNCE FACEBOOK , macam2 boleh jadi .so dari situ aku dah macam cacing hot .. NAK DEACTIVED balik .Sayanggggggggggggg , jom lah deactived balik tp apakan daya ..TERLANJUR SUDAH....... Uh , nak nangis kot .Sbb tuh jeh aku nak nges . Lawak k lawak ..

Kesimpulannye , SETITIK PERASAAN GEMBIRE PON TAKDE dekat aku .Aku tahu si dea seronok laa dpt FB balik tp bkn aku yg nak deactived dulu.Dea yg ajak ..Tapi takpelaaa . ITRUST YOU bebeh .. Tolong lah jangan hancurkan hubungan kite yang selame nih kite pertahankan cume disebabkan org ketige ataupun sbb FACEBOOK bodoooooo tuh ! K sekian .. Wasalam ....


Older Post